Mysigt värre med karate kid och Åsa.

Hej. Inatt sov jag inte så jättemycket. Men det var mys ändå. Kollade på x antal filmer igår med Åsa och hennes ofödde son. Han sparkar verkligen skithårt. Jag tror att ungen kommer att bli en karate mästare eller något =).

I alla fall så kom Åsa över igår eftermiddag och kollade på film och myste med mig. Det var mysigt som sjutton. Låg och pratade en massa om gamla tider och så. Härligt att flashbacka lite.

Hehe. Jadu Åsa. Våran första kyss avr faktiskt väldigt romantisk. Men guuud vad små vi var. Och Fredrik och Hanna som tvingade oss att stå på balkongen i mer än en timme för att få oss att möta varandras läppar. Men icke sa nicke, vi lät det inte bli lätt för dom utan tvingade dom att öppna så att vi fick ta en promenad själva istället.

Och förlåt för hur jag sårade dig förut. Men bara så du vet är jag inte en sån människa längre.

Idag ska jag inte göra så mycket. Ska hålla på en massa med hemsidan och fixa lite med betalningsalternativ och så. Ska man köra på möjlighet att både betala med kredit kort och sms? Eller ska man bara kunna betala en design med sms?

Jaja. Well not. Nu ska jag i alla fall sätta mig och komma igång =9


Kommentarer
Postat av: Åsa

Hihi.. ja du vi va verkligen jätte små och pluttiga på den tiden haha :P nu är vi ju "vuxna" eller nåt, haha :P



och du.. då är då, nu är nu, gjort är gjort.. inte direkt så att ja dömer dig efter nå som hände för så sjukt länge sen. hih.. no worrys u know :P

2009-07-26 @ 21:34:52
URL: http://mrawen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0