Godmorgon..

Nu har man vaknat. Kanske på den bra sidan för en gångs skull. Det känns som om jag kunnat sova hyffsat bra idag i alla fall. Jag vaknade otroligt nog tidigare än väntat trots att jag igår var vaken till cirka halv fyra för att min kamrat skulle ha skjuts både ner på stan och hem igen.

I vilket fall. Jag har funderat på en grej. Jag är ju mycket intresserad av foto och så men har inte riktigt kunnat komma in i den manuella världen av digitalt foto, så nu behöver jag lite hjälp av någon kunnig läsare som kanske kan ge mig lite småtips om hur man kommer igång med allt var som hr med manuell fotografi att göra. Slutartider och exponeringar, jag kan förvisso en del, men inte allt alls. Så det skulle vara bra om någon skulle ha lust att hoppa in i comments och slänga ur sig lite småtips.

Annars ska jag nog inte göra så mycket idag. Det ser ut som om jag kommer att åka ut till mor min ida igen. Ska nämligen försöka bli klar med "da Jetta" innan besiktningen den 12:e. Jag har ju som sagt redan fixat golvet i bak och bytt ventilkåpspackning. Jag funderade seriöst på att plocka ner hela toppen och byta alla packningarna som ligger där. Men det får väl bli nästa vända det. Jag ska i alla fall kolla efter en billig större motor med insprut så att man kan få lite mer rörelse när man stämplar fullt.

Ne fullt ös. Äcklig gös. Nu ska jag ta och hoppa i duschen. Sen måste jag ner till Akademiska sjukhuset och köpa lite näs-spray. :D.

Bye people

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0