Heej..

Idag är det lite segt. Vaknade klockan o2.2o av en ångest attack och hjärtat hoppade lite hur som det ville. Men men. Efter att att jag legat vaken i över en timme frågade jag min kompis om han kunde skjutsa mig till mamma. Kände att jag var tvungen att åka hemifrån. Komma bort och kunna slappna av bara. Men när jag kom hem till mamma så var det ingen som öppnade så jag kunde inte vara där. Så Jesper skjutsade mig till hans föräldrar där jag spenderade resten av den natten. *Dom e så underbara* 

Nu ligger jag hemma och pratar med soet Anna och önskar att jag hade mina antidepprisiva nu så jag kunde börja må lite bättre. För nu börjar det kännas hemskt igen. Jag känner mig ensam och.. Ja det känns inte bra. Men jag måste lämna blodprov innan min läkare skriver ut någon antidepp till mig.

Igår kom Anna och Issa över till oss och skulle kolla på en massa film. En massa film blev det inte men det blev litegrann i alla  fall. Sen blev vi alla lite trötta och bestämde oss för att sova så vi lade oss och försökte sova. Somnade dock inte förrän klockan typ 1 och sen vaknade jag klockan 2 igen. Det var ingen höjdare direkt. Men det var mys så länge det varade i alla fall. Inte själva ångest attacken men just myset :). 

Nej nu orkar jag inte blogga mer. Ska försöka sova snart och då ska jag prata lite med folk innan jag sover. Hörs imorgon. byee!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0